עוף עם עגבניות מיובשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף עם עגבניות מיובשות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אטריות ביצה רחבות במיוחד, חצאי חזה עוף, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף ומבשלים במשך 10 דקות או עד שהוא משחימים היטב משני הצדדים.
מחממים את השמן הנותר במחבת על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. מערבבים את המרק, מים, עגבניות, חומץ ובזיליקום קצוץ במחבת.
להחזיר את העוף למחבת וחום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. לבשל במשך 5 דקות או עד העוף מבושל דרך.
מגישים את העוף ורוטב על האטריות.
מפזרים את הגבינה ואת בזיליקום פרוס, אם תרצה בכך.