משמש חמוציות פאן דה Higo
משמש חמוציות פאן דה Higo הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. אם יש לכם חמוציות, שקדים, משמשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. נסו צ'אטני חמוציות ומשמש, לחם חמוציות משמש, ו מאפינס משמש-חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים שקדים על תבנית אפייה וטוסט עד ריחני, כחמש עד עשר דקות.
להעביר את השקדים הנותרים למעבד מזון ולעבד עד הקרקע דק.
מעבירים שקדים טחונים לקערה גדולה.
מערבבים תאנים, משמשים, חמוציות במעבד המזון והדופק עד קצוצים finey.
מעבירים פירות לקערה עם השקדים. מערבבים בשומשום, זרעי אניס, שיני טחון, קינמון ודבש.
מוסיפים ברנדי כף אחת בכל פעם ומערבבים עד שנספג. התערובת צריכה להיות לחה מספיק כדי ליצור גושים גדולים.
מחלקים תערובת בין 10 כוסות של מאפין סטנדרטי 12 כוס פח, לחיצה עם החלק האחורי של כף. לחץ על שקד אחד למרכז כל עוגה.
אפשר לעוגות לעמוד בטמפרטורת החדר במשך יומיים. בסוף היום השני, להפעיל סכין דק סביב קצה כל עוגה לשחרר אותם. לעטוף כל עוגה בפלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר עד חודש אחד.