פאי מרנג תות-ריבס
עוגת מרנג תות-ריבס דורשת סביב 1 שעה ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 154 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. לכו לחנות ואספו ריבס, תותים, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך נהדר של 16%. ברים של פאי מרנג ריבס תות דל פחמימות, סירי מרנג ריבס ותות, ו עוגיות מרנג ריבס תות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במעבד מזון, שלבו את הקמח לכל מטרה, קמח המאפה, השקדים והמלח; מכסים ודופקים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים חמאה; מכסים ודופקים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. בזמן העיבוד מוסיפים מים בהדרגה עד שהבצק יוצר כדור.
מרדדים מאפה כך שיתאים ל -9 אינץ'. צלחת פאי.
מעבירים מאפה לצלחת פאי. חתוך מאפה ל-1/2 אינץ'. מעבר לקצה הצלחת; קצוות חליל.
בקערה גדולה שלבו את הביצה, הסוכר, הקמח והקינמון; מערבבים פנימה ריבס ותותים.
אופים בחום של 375 כ 35-40 דקות או עד שהמילוי מבעבע.
מניחים פשטידה על רשת; שמור על חום. מנמיכים את האש ל-350 ש.
בקערה גדולה מקציפים חלבונים ומוציאים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מורחים על מילוי חם, איטום קצוות לקרום.
אופים 15 דקות או עד להזהבה. מגניב על מתלה חוט במשך שעה 1; מקררים במשך 1-2 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר, ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות כרמים קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
![כרמים קציר מאוחר ריזלינג]()
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.