קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

פאי מתאבן בייקון-גבינה

פאי מתאבן בייקון-גבינה
פאי מתאבן בייקון-גבינה לוקח בערך שעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-6 גרם חלבון, 16 גרם שומן ובסך הכל 173 קלוריות. מתאים ל-20 ומחירו 54 סנט למנה מנות. 108 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. אם יש לכם גבינה שוויצרית, רצועות בייקון, גבינת שמנת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 30%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ביס מתאבן בייקון וגבינה, מתאבן גבינה כחולה בייקון ומטבעות מתאבן בייקון.

הוראות

1
מרדדים את המאפה לעיגול בגודל 13-1/2 אינץ'. הכנס לתחתית ולמעלה בצדדים של 9 אינץ' לא משומן. תבנית קפיצית. דוקרים קלות את התחתית.
מרכיבים שתצטרך
הביצים הטובות ביותר של ביצההביצים הטובות ביותר של ביצה
ציוד שתשתמש בו
4 Eggland's Best Eggs, טרופים קלות4 Eggland's Best Eggs, טרופים קלות
2
אופים ב-450 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים מעט.
ציוד שתשתמש בו
Eggland's Best Eggs, טרופים קלותEggland's Best Eggs, טרופים קלות
3
בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים ביצים וחלב; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
מוסיפים גבינה, בצל, בייקון, מלח, פלפל וקאיין; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
יוצקים לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
7
אופים בחום של 350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
הסר את דפנות המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
חותכים לפרוסות דקות; להגיש חם.

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "