פאי מתאבן בייקון-גבינה
פאי מתאבן בייקון-גבינה לוקח בערך שעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-6 גרם חלבון, 16 גרם שומן ובסך הכל 173 קלוריות. מתאים ל-20 ומחירו 54 סנט למנה מנות. 108 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. אם יש לכם גבינה שוויצרית, רצועות בייקון, גבינת שמנת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 30%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ביס מתאבן בייקון וגבינה, מתאבן גבינה כחולה בייקון ומטבעות מתאבן בייקון.
הוראות
מרדדים את המאפה לעיגול בגודל 13-1/2 אינץ'. הכנס לתחתית ולמעלה בצדדים של 9 אינץ' לא משומן. תבנית קפיצית. דוקרים קלות את התחתית.
אופים ב-450 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים מעט.
בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים ביצים וחלב; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים גבינה, בצל, בייקון, מלח, פלפל וקאיין; לערבב היטב.
אופים בחום של 350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 20 דקות.
חותכים לפרוסות דקות; להגיש חם.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "