פאי סריג חמוציות-תפוח
פאי סריג חמוציות-תפוח הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.13 דולר למנה. אם יש לכם תפוחים אפייה, קינמון הקרקע מקף, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -17 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. נסו פאי סריג חמוציות תפוחים, פאי סריג אגס-חמוציות, ו פאי סריג חמוציות-דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח; חותכים בחמאה ומקצרים עד לקבלת פירורים. מוסיפים מים בהדרגה, זורקים בעזרת מזלג עד שהבצק מחזיק יחד בלחיצה. מחלקים בצק לשניים. מעצבים כל חצי לדיסק; עוטפים בניילון. מכניסים למקרר למשך 30 דקות או למשך הלילה.
בקערה קטנה שלבו דומדמניות ורום; תנו לעמוד 20 דקות.
מניחים 3/4 כוס חמוציות ו 1/4 כוס סוכר במעבד מזון; דופק עד שהחמוציות קצוצות גס.
מוסיפים את התפוחים, הטפיוקה, מיץ הלימון, קליפת הלימון, הקינמון, יתרת הסוכר ותערובת הדומדמניות; לזרוק לשילוב.
על משטח מקומח קלות מרדדים חצי בצק ל -1 / 8 אינץ'.- מעגל עבה; העברה ל-9 אינץ'. צלחת פאי צלחת עמוקה. חתוך מאפה כדי 1/2 ב. מעבר לשפת הצלחת.
מרדדים את הבצק שנותר ל -1 / 8 אינץ'.- עיגול עבה; לחתוך לתוך 1/2-ב.- רצועות רחבות. מסדרים מעל מילוי בתבנית סריג. חתוך ואטום רצועות לקצה המאפה התחתון; קצה חליל.
מניחים את החמוציות שנותרו ברווחים בין רצועות הסריג.
לזיגוג, בקערה קטנה, מערבבים סוכר וקינמון; מניחים בצד. בקערה אחרת, להקציף ביצה וחלב;מברשת על גבי סריג.
אופים על מתלה תנור נמוך יותר ב 400 מעלות למשך 25 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל-325; אופים 40-45 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע.
מצננים על רשת למשך 30 דקות; מגישים חם.