פאי סריג ריבס עם הל וכתום
פאי סריג ריבס עם הל וכתום עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 177 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח לכל מטרה, מלח, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פאי סריג ריבס עם הל וכתום, ריבת מקפיא ריבס תות עם כתום והל, ו סריג-עוגת ריבס למעלה.
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד 5 שניות.
תוסיף חמאה. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד צורות ארוחה גסות.
הוסף 6 כפות מי קרח. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד טופס גושים לחים, הוספת מי קרח יותר על ידי 1/2 כפות אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור. מחלקים ל-2 חלקים, 1 קצת יותר גדול מהשני. להשתטח לתוך דיסקים. לעטוף ולהירגע לפחות 1 שעה עד 1 יום.
שלב ריבס, 2/3 כוס סוכר, מיץ תפוזים, קליפת תפוז, והל במחבת עמוקה גדולה. לזרוק על חום בינוני-גבוה עד שהנוזל מתחיל לבעבע. להפחית חום בינוני. מכסים ומבשלים עד ריבס הוא כמעט רך, ערבוב בעדינות רבה מדי פעם כדי לשמור על ריבס ללא פגע, על 8 דקות. באמצעות כף מחורצת, להעביר ריבס כדי מסננת להגדיר מעל קערה.
מוסיפים סירופ מקערה למחבת. מרתיחים עד מיצים במחבת הם עבים מופחת 2/3 כוס, הוספת כל סירופ סחוט נוסף מהקערה, על 7 דקות.
מערבבים בשימורים. תערובת מגניב במחבת 15 דקות. מאוד בעדינות לקפל ריבס (לא overmix או ריבס יתפרק).
מרדדים דיסק בצק גדול על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
העברה לצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
מגלגלים דיסק בצק קטן יותר לסיבוב 11 אינץ'; לחתוך לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. כפית מילוי לצלחת עוגה. מסדרים 6 רצועות בצק על גבי מילוי, מרווחים באופן שווה זה מזה. מסדרים 5 רצועות בצק על גבי מילוי בכיוון ההפוך, ויוצרים סריג. רצועת חותם מסתיים קצה קרום. מערבבים שמנת 2 כפיות סוכר בקערה קטנה כדי להתמזג.
מברשת על הסריג, אבל לא קצה הקרום.
לאפות עוגה עד מילוי בועות עבה קרום זהוב, כיסוי קצה עם נייר אם השחמה מהר מדי, על 55 דקות. עוגה מגניבה לגמרי.
חותכים לפלחי; מגישים עם גלידה.