פשטידת עוף סתיו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1231 קלוריות , 56 גרם חלבון ו -81 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות . אם יש לכם ציר עוף עשיר, גבינת שמנת, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75% , שהוא מוצק. פאי סיר עוף סתיו , פאי סיר עוף סתיו של יאן , ופאי סיר ביסקוויט ירקות סתיו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
להכנת הקרום: בקערת מעבד מזון מערבבים את החמאה, גבינת השמנת, הקמח והמלח. דופק לשילוב. דופקים, דופקים, דופקים עד שהמרכיבים מתחילים להתאחד ומזכירים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כרעי עוף וירכיים ללא עור
4 כוסות ציר עוף עשיר, (עדיף תוצרת בית)
ציר עוף עשיר, (עדיף תוצרת בית)
גבינת שמנת מיכל (8 אונקיות), חתוכה לחתיכות
1 ביצה טרופה עם 2 כפות מים, לשטיפת ביצים
ביצה טרופה עם 2 כפות מים, לשטיפת ביצים
ציוד שתשתמש בו
עם 2 כפות מים, לשטיפת ביצים
1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת ללישה
2
מוסיפים את החלמון ו-1 כף מים. דופקים עוד כמה פעמים עד שהמרכיבים מתחילים ליצור כדור. אם התערובת רטובה במיוחד, מוסיפים עוד קצת קמח. או להפך, אם התערובת יבשה, יבשה, יבשה, הוסיפו עוד כמה טיפות מים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות Haricots Verts
1 1/2 כוסות 1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts
1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts
3
כשהתערובת מתאחדת לכדור, הופכים אותו על משטח עבודה מקומח ולשים אותו כמה פעמים כדי לעזור לה להתאחד. מפדרים אותו בקמח, יוצרים ממנו דיסק ועוטפים בניילון נצמד. מקררים עד לשימוש. זה יכול להיעשות יום קדימה.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מטגנים את הירקות במשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4
מוסיפים את השום ומזיעים עוד 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח, ואז מוסיפים את העוף ואת ציר העוף. אם הציר לא מכסה את העוף, מוסיפים מים עד שהוא מכסה. מביאים את הציר לרתיחה, על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
בזמן שהעוף רותח, מוסיפים את דלעת החמאה לקערה גדולה, מטפטפים מעט שמן זית ומוסיפים מלח, לפי הטעם. לזרוק לציפוי הדלעת בשמן ולהעביר לתבנית עם נייר אפייה. צולים עד שהדלעת מבושלת אך עדיין בעלת מרקם מסוים, כ-15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פפרונצ'יני, לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מוסיפים את הדלעת הצלויה לעוף ולירקות. מערבבים לאיחוד ומתבלים במלח, אם צריך. מערבבים פנימה את ה-haricots verts ואת המרווה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פפרונצ'יני, לקישוט
סכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
ממיסים את החמאה בסיר רחב על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיפים את הקמח ומערבבים לאיחוד עם חמאה מומסת. מבשלים תוך כדי ערבוב תכוף עד שהתערובת היא בעקביות של חול רטוב ומתחילה להפוך למעט בז', בערך 6 עד 7 דקות. טורפים פנימה בהדרגה את ציר העוף השמור. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. כשהציר מתאחד לתוך הרוטב, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד לקבלת מרקם דמוי רוטב, בערך 20 עד 25 דקות. אם הרוטב מצטמצם מדי ונעשה סמיך מדי, טורפים פנימה עוד מעט ציר עוף או מים.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הוסף את תערובת העוף לתבנית של 2 ליטר או 4 קוביות אישיות (2 כוסות). מצקת את ה"רוטב" על תערובת העוף עד שהכלים מתמלאים ל-3/4.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
מצקת
13
אבק משטח עבודה נקי בקמח ומרדדים את הבצק לצורת כלי הקדירה או גדול מספיק כדי לחתוך עיגולים לכיסוי תבשילי הקדירה האישיים. לא משנה באיזה מנות משתמשים, הבצק צריך להיות נדיב של בצק על שולי הכלי.