קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי פופאובר פטריות של מולי קצן

פאי פופאובר פטריות של מולי קצן
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. אם $2.98 למנה נופל בתקציב שלך, הפטרייה של מולי Katzen Popover פאי עשוי להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. לכי לחנות וקחי פטריות, טימין, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט כרוב-צימוקים-קשת של מולי Katzen, האורז הירוק של מולי Katzen עם ענבים ופקאנים, ו תבשיל Popover פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי וחמם מראש את התנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הוסף כף אחת של החמאה ל 10 אינץ נירוסטה או מחבת ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני. כאשר חמאה מומסת מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פטריות, שום, 3/4 כפית מלח, טימין ורוזמרין. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מפטריות התאדה והם מתחילים חום, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מעבירים את הפטריות והבצל לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בינתיים, לשלב את הביצים, חלב, קמח, נותר 1/2 כפית מלח, ופלפל שחור בצנצנת של בלנדר. להתמזג במשך כמה שניות עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
לנקות את המחבת ולנגב יבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את כף החמאה הנותרת והופכים את החום לנמוך. כאשר חמאה מומסת, לסובב את המחבת כך החמאה מעילה את החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הפטריות ומתפשטים לשכבה אחת אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
9
יוצקים בבלילה.
10
מעבירים את המחבת לתנור. מבשלים עד התערובת יש נפוח מעט והוא מתחיל חום על גבי, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
בזהירות להסיר מחבת מהתנור, ולחתוך טריזים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.