פאי פופאובר פטריות של מולי קצן
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. אם $2.98 למנה נופל בתקציב שלך, הפטרייה של מולי Katzen Popover פאי עשוי להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. לכי לחנות וקחי פטריות, טימין, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט כרוב-צימוקים-קשת של מולי Katzen, האורז הירוק של מולי Katzen עם ענבים ופקאנים, ו תבשיל Popover פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי וחמם מראש את התנור ל 375 ° F.
הוסף כף אחת של החמאה ל 10 אינץ נירוסטה או מחבת ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני. כאשר חמאה מומסת מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, כחמש דקות.
מוסיפים פטריות, שום, 3/4 כפית מלח, טימין ורוזמרין. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מפטריות התאדה והם מתחילים חום, 10 עד 15 דקות.
מעבירים את הפטריות והבצל לקערה.
בינתיים, לשלב את הביצים, חלב, קמח, נותר 1/2 כפית מלח, ופלפל שחור בצנצנת של בלנדר. להתמזג במשך כמה שניות עד התערובת חלקה.
לנקות את המחבת ולנגב יבש עם מגבות נייר.
מוסיפים את כף החמאה הנותרת והופכים את החום לנמוך. כאשר חמאה מומסת, לסובב את המחבת כך החמאה מעילה את החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת. כבה את החימום.
מוסיפים את הפטריות ומתפשטים לשכבה אחת אפילו.
מעבירים את המחבת לתנור. מבשלים עד התערובת יש נפוח מעט והוא מתחיל חום על גבי, 25 עד 30 דקות.
בזהירות להסיר מחבת מהתנור, ולחתוך טריזים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.