פאי פירות יער משולש עם ציפוי פירור פריך גרנולה
פאי פירות יער משולש עם ציפוי פירור פריך גרנולה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 577 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו טפיוקה מיידית, קמח, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 27%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו ברוקולי עם ציפוי פירור פריך, סלרי מטוגן עם ציפוי פירורי לחם פריך, ו פאי פירורי טריפל ברי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור.
שים את קליפת הפאי על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
בקערה גדולה שלבו את הגרגרים עם גרידת הלימון והמיץ, הסוכר והטפיוקה המיידית. מערבבים יחד לאיחוד מלא ומניחים בצד.
בקערה בינונית מערבבים יחד את הקמח והסוכר החום. בעזרת מזלג או חותך מאפה חותכים פנימה את החמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מערבבים פנימה את הגרנולה.
יוצקים את תערובת פירות היער לקרום הפאי ומעליהם את ציפוי פירורי הגרנולה.
אופים עד שחלקו הפנימי של הפשטידה מבעבע והחלק העליון מזהיב, 45 עד 50 דקות. (אם החלק העליון משחים מהר מדי, מכסים באופן רופף בנייר אלומיניום.)
מוציאים מהתנור ומקררים לפחות 1 שעה על מדף קירור תיל לפני ההגשה.
שלב את התוספת המוקצפת וסירופ המייפל וערבב עד לקבלת תערובת אחידה.