סטייק טנדרלוין בקר עם רוטב בלסמי
סטייק טנדרלוין בקר עם רוטב בלסמי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 319 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותביאו מלח ים, סטייקים עם בשר בקר, פלפל טחון גס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: סטייק טנדרלוין בקר ושעועית ירוקה בלסמית, סטייק פילה בקר עם חרדל-רוטב קוניאק, ו סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות יין אדום.
הוראות
לשפשף סטייקים tenderloin באופן שווה עם מלח ופלפל.
לבשל סטייקים בשמן חם במחבת ovenproof גדול מעל חום גבוה 2 עד 3 דקות בכל צד.
אופים ב 350 במשך 8 עד 15 דקות או במידה הרצויה של doneness.
מגישים עם רוטב בלסמי, ומקשטים, אם תרצה.
* 2 כפות מלח רגיל ניתן להחליף.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019