פאי פרלין תפוחים
פאי פרלין תפוחים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 312 קלוריות. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר אייל, תמצית ונילן, אגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו סופגניות אפויות פאי תפוחים, חטיפי פאי חמאת תפוחים, ו פאי תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר והמלח; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
מפזרים חומץ. מוסיפים בהדרגה מים, זורקים במזלג עד שהבצק יוצר כדור.
מחלקים את הבצק לשניים כך שחלק אחד גדול מעט מהשני.
מרדדים חלק גדול יותר כדי להתאים 9-ב. צלחת עוגה.
מעבירים מאפה לצלחת פאי. חתוך מאפה אפילו עם קצה.
בקערה גדולה זורקים תפוחים עם הג ' ינג ' ר אייל, מיץ הלימון והווניל.
שלב את הסוכר, הקמח, הקינמון ואגוז המוסקט; מוסיפים לתערובת התפוחים וזורקים לציפוי. כפית לתוך קרום; נקודה עם חמאה.
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש העוגה.
מניחים מעל מילוי. חתוך, חותם וקצוות חליל.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 55-65 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 30 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמת יתר במידת הצורך.
בינתיים, בסיר קטן על אש בינונית, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה סוכר חום; מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה והסוכר נמס. מערבבים אגוזי פקאן; לבשל 1 דקה יותר.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שמנת ווניל. מיד לשפוך על עוגה.
אופים 3-5 דקות יותר או עד שהציפוי מבעבע. מצננים על רשת.