תפוח אפוי, צימוקים, וכופתאות סוכר חומות
תפוח אפוי, צימוקים, וכופתאות סוכר חומות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 579 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עוגיות קשקשי שנרכשו, סוכר חום, צימוקים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: כופתאות תפוחים עם רוטב רום סוכר חום, אפוי חמאת תפוחים כנפי סוכר חומות, ו סוכר חום זיגוג תפוח קינמון אפוי סופגניות.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. באמצעות מלון baller, תפוחים הליבה, משאיר תחתית ללא פגע.
מניחים בצלחת עוגת זכוכית, מרווחים זה מזה. מיקרוגל נחשף ב 50 אחוז כוח עד מכרז, כ 10 דקות. מקררים 5 דקות כדי להתקרר.
בינתיים, מערבבים סוכר חום וקינמון בקערה קטנה.
להעביר 3 כפות סוכר קינמון לסיר קטן.
מוסיפים צימוקים ו 3 כפות שמנת כבדה ומערבבים על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס.
שלב 3 כפות סוכר קינמון ושמנת כבדה שנותרו בקערה בינונית וקציף לפסגות. מכסים ומקררים.
מרדדים כל ביסקוויט על משטח מקומח לדליל 8 אינץ ' עגול; מברשת קלות עם ביצה.
מניחים תפוח במרכז כל סיבוב; למלא תפוחים עם תערובת צימוקים, overfilling מעט. משוך 4 צדדים של בצק עד לראש של תפוח (מ 3, 6, 9, ו 12 עמדות שעה) ולסובב במרכז, מה שהופך את צורת גזע תפוח. באמצעות קצות האצבעות, לחץ על התפרים בחוזקה כדי לאטום.
מעבירים כופתאות לתבנית אפייה.
מברשת כופתאות עם ביצה; מפזרים סוכר קינמון שנותר.
אופים כופתאות עד הזהב, על 18 דקות.