גשו לסופר וקנו שום, רוטב פסטה עגבניות, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פאי BLT קל להפליא, נקניקיה קלה ובלתי אפשרית ועוגת גבינה, ו עוגת משמש קלה להפליא (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום 204°. גריז תחתון רק של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ ' עם קיצור או ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שכבה עם רביולי שנותר. למעלה עם 1/2 כוס גבינת מוצרלה הנותרים רוטב פסטה 1/4 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב פסטה
רביולי
5
במחבת 7 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים שום בשמן עד ריחני, על 1 דקה. בקערה בינונית, מערבבים שום, תערובת ביסקוויק, חלב, ביצים וגבינת פרמזן עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
פניני סוכר כסף
צרור תרד טרי (בערך
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן
לסובב חבלי ליקריץ
6
יוצקים באופן שווה מעל מילוי צלחת עוגה.
7
אופים חשוף 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא השחמה ומילוי הוא תוסס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.