פאי רפרפת בטטה
פאי רפרפת בטטה הוא קינוח שמגיש 8. תמורת 70 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 390 קלוריות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 יגידו שזה הגיע למקום. גשו לסופר וקנו חלב אידוי, קינמון טחון, מאפה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 34% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו רפרפת בטטה , קוקדה דה פורנו דה בטטה דוק (קפרפת קוקוס-בטטה) והמוזיקה של גילברטו גיל , וקערת שייק בטטה .
הוראות
מניחים בטטות בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד לריכוך.
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בקערה גדולה; לִכתוֹשׁ.
מוסיפים קרם מרשמלו וחמאה; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים פנימה את החלב, הביצים והתמציות.
מערבבים את הסוכרים, הקמח, הקינמון והאגוז מוסקט; טורפים בהדרגה לתערובת תפוחי אדמה ומערבבים היטב.
אופים ב-350 מעלות במשך 45-50 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
מגישים עם תוספת מוקצפת. מקררים שאריות.
יין מומלץ: יציאה, Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם פורט, וין סנטו וריזלינג מסוף קציר מאוחר. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Ebony Ports of Call. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
![Ebony Ports of Call]()
Ebony Ports of Call
Ebony Ports of Call הוא יין קינוח דמוי פורט שפותח עם כמות נמוכה יותר של אלכוהול על מנת להציג טעמי דובדבנים מתוחכמים וניל ועשיר בשוקולד.