עוגת גבינה מייללת עם ירח מלא
מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לך ציפוי קצפת מגניב, גבינת שמנת פילדלפיה, סוכריות קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: ירח מלא קפה מרק טורטיה, Tsukimi אודון (ירח מלא אודון), ו עוגת גבינה חדשה עם אוכמניות ירח.
הוראות
Crush 26 of the cookies; mix with butter. Press firmly onto bottom and 1 inch up side of 9-inch springform pan.
Beat cream cheese in large bowl with electric mixer on medium speed until creamy. Gradually add 1 cup of the milk, beating until well blended after each addition.
Add remaining 2 cups milk to dry pudding mixes in separate bowl. Beat with wire whisk 2 min. or until well blended.
Add to cream cheese mixture; mix well. Gently stir in whipped topping and 2 drops food coloring.
Pour into crust; smooth top with spatula.
Add a few additional drops of food coloring to top of cheesecake; spread lightly to create a shimmering full moon effect.
Cut remaining 2 cookies in half to resemble bats' wings.
Add candies for the eyes, securing candies to cookies with decorating gel.
Place "bats" on top of cheesecake. Refrigerate at least 4 hours. Run small knife or spatula around rim of pan to loosen cake.
Remove rim of pan. Store in refrigerator.