מתכון זה מספק 45 מנות. עם 164 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. אם יש לך ביצים, חמאה, גבינת שמנת פילדלפיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פילדלפיה דלעת מערבולת עוגת גבינה מפילדלפיה קרם C, עוגת גבינה עם שוקולד כפול פילדלפיה, ו עוגת גבינה עם שוקולד כפול פילדלפיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
Heat oven to 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
Mix cookie crumbs and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan. Melt 5 oz. white chocolate as directed on package; cool slightly.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
3
Beat 3 pkg. cream cheese, 3/4 cup sugar and vanilla with mixer until blended.
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
6
Pour over crust.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
7
Bake 50 to 55 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool completely. Meanwhile, melt 2 oz. semi-sweet chocolate; cool.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
Beat remaining cream cheese and sugar in large bowl until blended.