פאי שיפון דלעת של אבא
אבא של דלעת שיפון פאי דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.12 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 367 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 8 אוהדים. אם יש לכם תבלין פאי דלעת, מלח, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 51%, המנה הזו טובה. נסו פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, פאי שיפון דלעת, ו פאי דלעת שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים תבנית פאי בגודל 9 אינץ 'עם עוגיות ג' ינג ' רנאפ שלמות, ונשברים לפי הצורך להתאמה.
בסיר על אש בינונית מבשלים מחית דלעת לחום, תוך ערבוב תדיר.
שלב את החלמונים, 1/2 כוס סוכר, חלב, תבלינים וחמאה או מרגרינה.
מוסיפים לדלעת ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהתערובת עקבית של פודינג.
מרככים את הג ' לטין במים הקרים ומערבבים לדלעת עד להמסה. מצננים את התערובת עד שהיא מתחילה להתקשות (בערך 1 1/2 שעות).
מקציפים חלבונים עם 1/2 כוס הסוכר עד שהם נוקשים. מקפלים חלבונים מוקצפים לתערובת הדלעת. כף תערובת לתבנית המוכנה ומצננת עד להתייצבות (כ -3 שעות).