פאי שיפון קוקוס
פאי שיפון קוקוס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-21 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. תמורת 62 סנט למנה, מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך תמצית שקדים, סוכר, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 26%. הציון הזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פאי שיפון קוקוס דלעת, פאי שיפון קוקוס-דלעת ועוגת שיפון קוקוס.
הוראות
מרפדים קליפת מאפה לא דקורה בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים ב-450 מעלות למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; לאפות 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
מפזרים ג'לטין על מים קרים; לתת לעמוד במשך דקה 1. בסיר קטן מערבבים את הסוכר, הקמח והמלח. מערבבים בהדרגה חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד שהתערובת מגיעה לרתיחה; מבשלים ומערבבים עוד דקה אחת או עד שמסמיך.
מקציפים פנימה את תערובת הג'לטין עד להמסה.
מעבירים לקערה גדולה. מקררים עד שמסמיך מעט, כ-30 דקות.
הוסף תמציות; מקציפים במהירות בינונית במשך דקה. מקפלים פנימה קצפת וקוביות קוקוס.
מורחים לתוך בצק פאי. מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
מקשטים בקוקוס טרי מגולח אם רוצים.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. ה-Pro-Bono Riesling עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![פרו-בונו ריזלינג]()
פרו-בונו ריזלינג
כניסה חדה עם גוף מאוזן; מעוגל עם חומציות מבריקה.