קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות15
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי תפוחי אדמה

פאי תפוחי אדמה
פאי תפוחי אדמה עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 586 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -24 גרם שומן כל אחת. תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. לכו לחנות וקנו מלח, בצל, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-50 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון ספוניקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). נסו את מרק תפוחי אדמה אפויים עמוס עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנות פריכות , פאי טלה ובטטה בסיר , ופאי תפוחי אדמה וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערה; מוסיפים את השומן והחמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים מים ומערבבים קלות בעזרת מזלג. יוצרים כדור בצק; מחלקים אותו לשניים. על משטח מקומח קלות, מרדדים חצי אחד כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ. למילוי, מערבבים תפוחי אדמה, בצל, מלח, פלפל ופטרוזיליה. מניחים בעזרת כף על הקלתית; מפזרים חמאה בנקודות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
לרדד את הבצק הנותר כך שיתאים לחלק העליון של הפאי; להניח מעל המילוי. לסגור ולקפל את הקצוות; ליצור מספר חריצים בקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
אופים ב-375 מעלות למשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
יוצקים את השמנת לחריצים שבקלית; מחזירים לתנור ל-25 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
יש להניח לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.