קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

צלע עגל בגריל עם אצבעות, פטריות ופלפלי דובדבן

צלע עגל בגריל עם אצבעות, פטריות ופלפלי דובדבן
צלע עגל בגריל עם אצבעות, פטריות ופלפלי דובדבן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 584 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צלעות עגל, עירית, תפוחי אדמה fingerlingוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו אצבעות צלויות של סאני ופטריות עם רוטב שמנת חרדל, צלע עגל משומר, ו צלע עגל לחתוך כפול Saltimboca (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מתבלים את צלעות העגל בנדיבות במלח ונותנים להם לשבת במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
מלחמלח
4
לשפשף את הצלעות עם שמן משני הצדדים ולסדר על הגריל שחומם מראש על נקודה חמה מאוד. לאחר כ 3 עד 4 דקות, כאשר הצלעות פיתחו סימני גריל מקסים, לסובב את הצלעות 90 מעלות כדי ליצור את דפוס צלב הצוהר. מבשלים את הצלעות במשך 3 עד 4 דקות נוספות בצד זה ולאחר מכן לחזור על התהליך בצד השני. זה יהיה לבשל את הצלעות על בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
הסר את הצלעות למגש הגשה ולהניח בצד במקום חם כדי לאפשר את המיצים מחדש.
6
בעוד הצלעות מתבשלות, מעיל מחבת גדולה עם שמן זית כתית מעולה מעל חום בינוני להוסיף את שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
כאשר השום הפך חום זהוב והוא מאוד ארומטי, להסיר ולהשליך את השום. היא מילאה את ייעודה בשום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
8
מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ומשחימים את תפוחי האדמה בכל צד. כאשר תפוחי האדמה חומים בכל צד, מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלחמלח
9
מטגנים את הפטריות במשך 5 עד 7 דקות. כאשר הפטריות הפכו רכות וריחניות, מוסיפים את הפלפלים דובדבן ו 2 עד 3 כפות של חומץ פלפל (יותר אם אתה אוהב דברים מתובלים באמת).
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פלפליםפלפלים
חומץחומץ
דובדבניםדובדבנים
פלפלפלפל
10
להוסיף את החומץ בצעדי תינוק, זה יכול לעשות דברים מאוד חריף ולא תהיה כל התאוששות. בדוק תיבול ועונה עם מלח במידת הצורך (זה יהיה). תוסיף את העירית.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
חומץחומץ
עיריתעירית
מלחמלח
11
מעבירים את תערובת תפוחי האדמה לקערה או מגש ומגישים מיד עם צלעות עגל נטופות בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
צלעות עגלצלעות עגל
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
חריף להפליא וטעים!