קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות44
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטו תפוחי אדמה וסלט שעועית ירוקה

פסטו תפוחי אדמה וסלט שעועית ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה פסטו וסלט שעועית ירוקה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 249 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עלים בזיליקום קל, תפוחי אדמה חדשים, צנובריםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו שעועית ירוקה וסלט תפוחי אדמה עם פסטו, סלט תפוחי אדמה וסלט שעועית ירוקה עם ארוגולה פסטו, ו שעועית ירוקה, עגבניות וסלט תפוחי אדמה עם שקדים ובזיליקום פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את תפוחי האדמה בסל ספינת קיטור גדול מצויד מעל סיר מים רותחים. כיסוי וקיטור במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
סירסיר
3
מוסיפים את השעועית הירוקה לתפוחי האדמה באוניית הקיטור וממשיכים לבשל, מכוסה, לעוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
תפוח אדמהתפוח אדמה
4
מסננים ומיד לצלול לתוך אמבט קרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרחקרח
5
מעבירים את הירקות לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את הפסטו ומערבבים את המעיל באופן שווה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פסטופסטו
7
לעשות קבוצה גדולה של פסטו זה בקיץ כאשר בזיליקום הוא טרי ושופע. אתה יכול להקפיא אותו מגשי קרח, שקית את הקוביות, ויש לו כל השנה להשתמש כרוטב פסטה או כדי לשפר את הטעם של אחד. זה גם מצוין כמו ממרח כריך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח סנדוויצ ' יםממרח סנדוויצ ' ים
רוטב פסטהרוטב פסטה
קוביות קרחקוביות קרח
באזיל!באזיל!
פסטופסטו
8
טוסט צנוברים במחבת קטנה, יבשה מעל חום בינוני עד חום ריחני וזהוב, רועד את המחבת לעתים קרובות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
במעבד מזון, לעבד את צנוברים ושום יחד עד טחון.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
10
מוסיפים את הבזיליקום, פרמזן, מיץ לימון, מלח ופלפל ומעבדים עד טחון דק. עם המכונה פועלת, לאט לשפוך את השמן בזרם יציב דרך צינור ההזנה ולעבד עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
פרמזןפרמזן
באזיל!באזיל!
שמן בישולשמן בישול