פאי תפוחים וגבינה
פאי תפוחים וגבינה הוא מנה של 6. מנה אחת מכילה 605 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 7 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 34% . נסו עוגת רפרפת תפוחים עם קרום שיבולת שועל , עוגת תפוחים דבש סקונס חיטה ופאי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מקמו רשת לתנור בשליש התחתון של התנור וחממו מראש ל-400 מעלות צלזיוס. החמאה את הדפנות והתחתית של תבנית זכוכית או קרמיקה בקוטר 9 אינץ'.
חותכים את רבעי התפוחים ל-3 חתיכות.
מערבבים בקערה בינונית את התפוחים, הגבינה, הסוכר, החמאה, הקמח, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח.
פורסים קרום אחד ומניחים בתבנית הפאי החמאה.
מברישים את החלק הפנימי של הקרום עם חלק מהחלבון לציפוי.
יוצקים את מלית התפוחים לתוך הקרום. פורסים את הקרום השני ומניחים על המלית. צובטים את קצה הקרום העליון ואת קצה הקרום התחתון יחד כדי לאטום. קפלו את הקצה הכפול מתחת וקופצו, ויוצרים קצה דקורטיבי.
מברישים את החלק העליון של הפאי בעוד יותר מחלבון הביצה.
חותכים מספר חריצים בקרום העליון כדי לאפשר לאדים לצאת.
אופים את הפאי עד שהקרום מזהיב עמוק והמלית מבעבעת דרך החרכים, כשעה. מכסים את שולי הפאי בנייר כסף אם הקרום משחים מהר מדי. מצננים את הפשטידה כ-20 דקות לפני ההגשה.