קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פאי תפוחים וגבינה

פאי תפוחים וגבינה
פאי תפוחים וגבינה הוא מנה של 6. מנה אחת מכילה 605 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 7 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 34% . נסו עוגת רפרפת תפוחים עם קרום שיבולת שועל , עוגת תפוחים דבש סקונס חיטה ופאי תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מקמו רשת לתנור בשליש התחתון של התנור וחממו מראש ל-400 מעלות צלזיוס. החמאה את הדפנות והתחתית של תבנית זכוכית או קרמיקה בקוטר 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי קרמיקהטופס פאי קרמיקה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
חותכים את רבעי התפוחים ל-3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
מערבבים בקערה בינונית את התפוחים, הגבינה, הסוכר, החמאה, הקמח, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
פורסים קרום אחד ומניחים בתבנית הפאי החמאה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
מברישים את החלק הפנימי של הקרום עם חלק מהחלבון לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
7
יוצקים את מלית התפוחים לתוך הקרום. פורסים את הקרום השני ומניחים על המלית. צובטים את קצה הקרום העליון ואת קצה הקרום התחתון יחד כדי לאטום. קפלו את הקצה הכפול מתחת וקופצו, ויוצרים קצה דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
מברישים את החלק העליון של הפאי בעוד יותר מחלבון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
9
חותכים מספר חריצים בקרום העליון כדי לאפשר לאדים לצאת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
10
אופים את הפאי עד שהקרום מזהיב עמוק והמלית מבעבעת דרך החרכים, כשעה. מכסים את שולי הפאי בנייר כסף אם הקרום משחים מהר מדי. מצננים את הפשטידה כ-20 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה