פאי תפוחים וקאפקייקס חלביים עם גלידה
עוגת תפוחים & גלידה חלבית יכול להיות רק את אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 490 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, בתוספת 2 כפות עצמי עולה קמח, אגוז מוסקט, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגות ספייס גבינת שמנת חלבית דלעת אייל קאפקייקס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל חומרי המילוי בקערה בטוחה במיקרוגל 8 כוס, מערבבים עד משולב היטב לכסות עם פלסטיק. מילוי תפוח מיקרוגל על גבוה במשך 4 דקות, להסיר פלסטיק, ואז מערבבים ולתת מגניב. פרוסת תפוח
מניחים את כל מרכיבי הקאפקייקס, למעט החלב, למעבד מזון ומתמזגים במשך 45 שניות, מגרדים את הצדדים.
מוסיפים חלב על ידי שפיכת לאט לתוך תערובת מוקרם תהליך במשך 60 שניות. נחלק את הבלילה בין 12 כוסות המאפין.
אופים 15-18 דקות, או עד הקאפקייקס באביב בחזרה כאשר נגע בעדינות עם אצבע.
הסר קאפקייקס מגניב על מתלה תיל.ציפוי קרם: לנצח את כל החומרים ציפוי עד חלקה וקרם, על 2 דקות. מגניב במקרר עד cupcakes יש מקורר לחלוטין. כדי להרכיב קאפקייקס, להשתמש בסכין חדה עם להב צר, לחתוך בערך 1 אינץ ' רחב יתד מחוץ למרכז של כל קאפקייק. לחלק מילוי לתוך 12 חללים, המאפשר מילוי ערימת על גבי cupcake.
מניחים ציפוי בשקית פלסטיק גלון ולעשות חתך 1/2 אינץ בפינה אחת. לסובב ציפוי על הקצה החיצוני של התלולית של מילוי פאי תפוחים ולאחר מכן להסתחרר מעל התל.
מניחים פרוסת תפוח מתובלת אחת על גבי הזיגוג.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "