פאי תפוחים חגיגי-ברי
פאי תפוחים-ברי חגיגי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קרום עוגה, קינמון טחון, חמוציות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו קינוח פודינג טריפל ברי חגיגי, מטבל תפוחים חגיגי, ו גאלט תפוחים חגיגי (מתכונים דומים).
הוראות
ב 1-סיר ליטר, לערבב חמוציות, 1 כוס הסוכר, 1 כף של קמח תירס ואת המים.
חום לרתיחה. מרתיחים 5 דקות. מגניב 15 דקות.
מחממים תנור ל 425 מעלות F. עושים קרום עוגה כפי שמכוון על תיבה עבור פאי שני קרום באמצעות מחבת פאי זכוכית 9 אינץ'.
בקערה גדולה, לערבב תפוחים, הנותרים 1/2 כוס סוכר, הנותרים 3 כפות קורנפלור, קינמון ואגוז מוסקט עד תפוחים מצופים. מערבבים בתערובת חמוציות מקורר. כפית למחבת מצופה קרום. למעלה עם קרום שני; קצה חותם וחליל.
חותכים חריצים בכמה מקומות בקרום העליון.
אופים 40 עד 50 דקות או עד חום זהוב. לאחר 15 עד 20 דקות של אפייה, לכסות את קצה הקרום עם רצועות של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.