פאי תפוחים-חמוציות-דומדמניות עם ציפוי צרפתי
פאי תפוחים-חמוציות-דומדמניות עם ציפוי צרפתי עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 1041 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכי לחנות וקחי חמוציות, מלח, גרידת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לחם מטוגן עם קומפוט דומדמניות תפוחים, עוגת פירורים אוכמניות תפוח, ו לחם מטוגן עם ציפוי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב ברנדי ודומדמניות. לכסות ולתת לעמוד עד דומדמניות הם שמנמנים, לפחות 1 שעה או עד 1 יום.
למיין חמוציות ולהשליך כל כי הם חבולים או רקובים. לשטוף ולנקז פירות יער.
בקערה גדולה, מערבבים 1 1/4 כוסות סוכר מגורען, 6 כפות קמח, גרידת תפוזים, קינמון, אגוז מוסקט ומלח. עם כפית מחוררת, להרים דומדמניות מברנדי; ברנדי מילואים.
מוסיפים דומדמניות, חמוציות ותפוחים לתערובת סוכר ומערבבים היטב. לטעום ולהוסיף סוכר מגורען יותר אם תרצה.
יוצקים מילוי לתוך מאפה פאי 10 אינץ ' unbaked במחבת.
טפטוף שווה עם ברנדי שמור.
בקערה אחרת, מערבבים 1 כוס קמח ואת הסוכר החום.
מוסיפים חמאה וחותכים עם בלנדר מאפה או משפשפים עם האצבעות עד שהתערובת יוצרת גושים קטנים.
מפזרים ציפוי באופן שווה על מילוי. הגדר עוגה במחבת פיצה מרופדת בנייר כסף 12 אינץ ' או 10 על ידי 15 אינץ תבנית אפייה.
אופים על המדף התחתון עד מיצים בועה סביב הקצוות דרך ציפוי, 55 עד 65 דקות. אם עוגה מחממת מהר מדי (לבדוק לאחר 30 דקות), לכסות באופן רופף עם נייר כסף.
הגדר עוגה, חשופה, על מדף עד מגניב לגעת, 2 1/2 עד 3 שעות.