פאי תפוחים לימון ותבלינים
פאי תפוחים לימון ותבלינים יכול להיות בדיוק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 305 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עמילן תירס, מים, סוכר לימון-וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוחים סופגניות אפויות, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 קמח לכל מטרה כוס, סוכר, מלח, ולימון קליפה בקערה בינונית.
חותכים מרגרינה 1/4 כוס עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
שלב 3 כפות מים ומיץ לימון; מוסיפים לתערובת קמח. לזרוק עם מזלג רק עד מרכיבים יבשים הם לחים. בעדינות הקש תערובת לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק חובה כבדה; לכסות עם ניילון נוסף לעטוף, ו 15 דקות צונן.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 11 אינץ'.
מניחים את הבצק במקפיא במשך 5 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. הפוך בצק בכושר לתוך צלחת 9 אינץ'.
הסר את הסדין הנותר של ניילון נצמד. מקפלים קצוות בצק מתחת, וחליל. (אל תדקור.)
אופים ב 375 במשך 12 דקות או עד הזהב.
שלב 1/4 כוס לימון-סוכר וניל קורנפלור בקערה קטנה; מערבבים היטב. תניח בצד.
מערבבים 1/2 כוס קמח, 1/3 כוס לימון-סוכר וניל, קינמון, זנגביל, מייס בקערה קטנה.
חותכים 3 כפות מרגרינה לתוך תערובת תבלינים עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה ארוחה גסה; להגדיר ציפוי תבלין בצד.
שלב פרוסות תפוח ו 2 כפות מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 7 דקות או עד אפל הוא רך, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים בתערובת קורנפלור. לבשל 1 דקה או עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות. תערובת מגניבה מעט.
כפית תערובת תפוחים לתוך קונכייה מוכנה.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד ציפוי זהוב. חותכים ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר. למעלה כל מנה עם 1 כף קצפת ציפוי.