פאי תפוחים עם אגס.
פאי תפוחים עם אגס עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 833 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא קצפת, חמאה, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת בורבון אגס, פאי תפוחים, תתפרקו., ו לחם תפוח מתפרק (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק יחד הראשון 4 מרכיבים.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; מוסיפים תערובת תפוחים, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 15 עד 20 דקות או עד למכרז.
הסר תפוח ואגס עם כפית מחוררת, הזמנת מיצים במחבת. מבשלים מיצים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות או עד מעובה מעט בצבע קרמל.
הסר רוטב קרמל מחום, ולהניח בצד.
פתח piecrusts, וערום על משטח מקומח קלות.
מניחים על גיליון אפייה מרופד בנייר קלף משומן קלות. מסדרים תפוח ואגס, לחתוך צדדים למטה, במרכז מאפה, משאיר גבול 3 אינץ ' סביב הקצוות. הרם קצוות מאפים, ולמשוך מעל פירות, משאיר מעגל 4-6 אינץ ' של פירות מראה במרכז; הקש קפלים בעדינות כדי לאבטח. מערבבים יחד ביצה 1 כף מים; מברשת על מאפה.
מניחים את הצדדים משומנים קלות של מחבת springform 9 אינץ ' עם אבזם פתוח סביב עוגה; סוגר אבזם.
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב 425 במשך 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב. תריץ סכין סביב קצוות העוגה כדי לשחרר. מגניב על תבנית אפייה על מתלה תיל 10 דקות.
מחממים רוטב קרמל על אש בינונית.
מקציפים שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד קצף; בהדרגה להוסיף 3 כפות הנותרים סוכר, אם תרצה, ליקר, להכות עד פסגות רכות טופס.
מגישים רוטב וקצפת עם עוגה.
הערה: אין להחליף נייר שעווה או רדיד אלומיניום במתכון זה. נייר קלף ארוז בדומה לנייר שעווה.
* גאלה או תפוחים רומא ניתן לקיים עבור סבתא סמית.
* ניתן להחליף את אגסי בוסק או אנג ' ו בברטלט .