קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים עם אגס.

פאי תפוחים עם אגס.
פאי תפוחים עם אגס עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 833 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא קצפת, חמאה, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת בורבון אגס, פאי תפוחים, תתפרקו., ו לחם תפוח מתפרק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק יחד הראשון 4 מרכיבים.
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; מוסיפים תערובת תפוחים, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 15 עד 20 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר תפוח ואגס עם כפית מחוררת, הזמנת מיצים במחבת. מבשלים מיצים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות או עד מעובה מעט בצבע קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר רוטב קרמל מחום, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
5
פתח piecrusts, וערום על משטח מקומח קלות.
6
להתגלגל למעגל 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים על גיליון אפייה מרופד בנייר קלף משומן קלות. מסדרים תפוח ואגס, לחתוך צדדים למטה, במרכז מאפה, משאיר גבול 3 אינץ ' סביב הקצוות. הרם קצוות מאפים, ולמשוך מעל פירות, משאיר מעגל 4-6 אינץ ' של פירות מראה במרכז; הקש קפלים בעדינות כדי לאבטח. מערבבים יחד ביצה 1 כף מים; מברשת על מאפה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מפזרים 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
9
מניחים את הצדדים משומנים קלות של מחבת springform 9 אינץ ' עם אבזם פתוח סביב עוגה; סוגר אבזם.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
10
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב 425 במשך 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב. תריץ סכין סביב קצוות העוגה כדי לשחרר. מגניב על תבנית אפייה על מתלה תיל 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
הסר צדדים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מחממים רוטב קרמל על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
13
מקציפים שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד קצף; בהדרגה להוסיף 3 כפות הנותרים סוכר, אם תרצה, ליקר, להכות עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
(מקרטון)(מקרטון)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
14
מגישים רוטב וקצפת עם עוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
הערה: אין להחליף נייר שעווה או רדיד אלומיניום במתכון זה. נייר קלף ארוז בדומה לנייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
16
* גאלה או תפוחים רומא ניתן לקיים עבור סבתא סמית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
17
* ניתן להחליף את אגסי בוסק או אנג ' ו בברטלט .
מרכיבים שתצטרך
אגס אנג ' ואגס אנג ' ו