פאי תפוחים עמוק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 928 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לך גלידה vanillan, סוכר חום, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. נסו פאי תפוחים עמוק, פשטידת תפוחים עמוקה, ו פאי תפוחים עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף, הליבה, דק לחתוך את כל התפוחים ולשים בקערה גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים את מיץ הלימון על התפוחים וזורקים. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר מגורען, סוכר חום בהיר, סוכר חום כהה, קורנפלור, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח ולזרוק עם מזלג עד שאין עוד גושים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהיר
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
יכול דיאט קרם סודה
לשימור,
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את החומרים יבשים על התפוחים, לזרוק, ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
4
בתנור הולנדי גדול, להמיס את החמאה ולאחר מכן להוסיף את תערובת התפוחים. מערבבים למעייל את התפוחים בחמאה ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את הוויסקי ו 1/2 כוס המים ומבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, במשך 20 דקות, או עד התפוחים רכים והסוכר יש קרמל. אם התערובת מתחילה להתעבות יותר מדי, להוסיף את המים 1/2 כוס הנותרים, להפחית את החום לנמוך, ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם כדי למנוע דבק, כ 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
הסר את שני הדיסקים של הבצק מהמקרר והנח לעמוד במשך 15 דקות. מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים את התנור ל-400 ° F.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אבק את משטח העבודה עם קמח אורז דביק לגלגל את אחד הדיסקים בצק החוצה לסיבוב 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורז דביק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנות
8
בזהירות להעביר את הבצק התגלגל למחבת עוגה עמוקה 12 אינץ', התאמת הבצק למחבת ולהיות זהיר לא לקרוע את הבצק, כפי שהוא עדין. (אם אתה קורע את הבצק, פשוט לצרף את הקרע יחד מברשת את הקרע עם מים; חלקה עם האצבע עד הנזק כבר לא גלוי.) באמצעות מספריים, לקצץ את הבצק התלוי עד אינץ ' אפילו 1.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מרדדים את הדיסק השני של בצק לסיבוב 14 אינץ', הוספת קמח אורז נוסף, במידת הצורך. חתוך את הקצוות. באמצעות חותכי עוגיות דקורטיביים, לחץ למרכז הדיסק כדי ליצור פורקן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
10
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
11
מברשת את הבליטה של הקרום התחתון עם מים. מקפלים את החלק העליון בור לשניים, מרכז חור האוורור, ולפתוח. צבטו את השכבה העליונה של הבצק לתחתית ולאחר מכן החלילו את הקצוות באצבעותיכם.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12
מברישים את הבצק בחלב ומפזרים סוכר מלטש.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
13
אופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה חוט לפחות 2 שעות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מגישים חתוכים לפלחים ומעליהם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
16
לכסות ולאחסן עד 2 ימים בטמפרטורת החדר או לקרר עד 1 שבוע.