קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

פאי תפוחים-תפוז

פאי תפוחים-תפוז
אם יש לך תפוזים דקים עור, תפוחים בטעמים זהובים, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בזהירות להסיר קליפה מתפוזים באמצעות מקלף ירקות, הקפד למנוע חלק תמציתי לבן של רינד (תפוזים מילואים לשימוש נוסף).
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
כתוםכתום
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
חותכים קליפות לרצועות 1 x 1/8 אינץ ' רחב.
3
מערבבים מים, דבש ומיץ לימון בסיר קטן; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
דבשדבש
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים קליפת תפוז; מכסים, מפחיתים חום ומבשלים 30 דקות או עד שהקליפה רכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
בקרבקר
5
הסר את הקליפה מחבת עם כפית מחוררת; להשליך נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
6
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מערבבים סוכר חום, קמח, קינמון, זנגביל, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
הוסף תפוחים; לזרוק היטב מעיל. התאם מנה 1 של בצק לצלחת פאי בעומק 9 אינץ ' המצופה בריסוס בישול, המאפשרת לבצק להשתרע על קצה הצלחת. כפית חצי תערובת תפוח לתוך הקרום; לארגן תערובת קליפת תפוז מעל. כף הנותרים תפוח תערובת מעל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
גרידה כתומהגרידה כתומה
תפוחתפוח
קרוםקרום
בצקבצק
9
מניחים את הבצק שנותר על תערובת תפוחים. לחץ על קצוות הבצק יחד. מקפלים קצוות תחת; חליל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
בצקבצק
10
חותכים 3 (1 אינץ') חריצים בחלק העליון של מאפה באמצעות סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
11
מברשת את החלק העליון ואת הקצוות עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
12
מניחים עוגה על תבנית אפייה; אופים ב 350 מעלות במשך 1 שעה או עד הזהב. מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור