פאי תרד ופטה
פאי תרד ופטה דורש בערך 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל של 526 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם יריעות בצק עלים, עשב שמיר, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 6 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 79%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: המבורגרים של עוף תרד ופטה (המכונה גם המבורגרים של ספנקופיטה) עם חלומי בגריל, פלפלים אדומים קלויים ורוטב תרד ופטה, מטבל פטה-תרד, ו פאי פטה תרד.
הוראות
להפשיר את המאפה בטמפרטורת החדר למשך 40 דקות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מחממים את השמן במחבת בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהנוזל מתאדה.
מסירים את המחבת מהאש ונותנים לה להתקרר.
מקציפים את המרק, הביצים ועשב השמיר בקערה בינונית. מערבבים פנימה את תערובת הגבינה והתרד.
קפלו את המאפה על משטח מקומח קלות.
מגלגלים למלבן בגודל 13 על 9 אינץ'.
מניחים אותו בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'. למעלה עם תערובת תרד.
מרדדים את דף המאפה שנותר ומניחים אותו מעל תערובת התרד.
חותכים 4 חריצים בחלק העליון של המאפה.
אופים 25 דקות או עד שהוא מזהיב.