מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם כורכום טחון, פפריקה, קישואים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 77%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), פאלן בין היתר-פאלן אנטרה-אוטרס, ו רכיכה פאייה (פאייה דה מריסקו) מ ' ספרד.
הוראות
1
במחבת טפלון גדולה, הקפיצו בצל בשמן למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים אורז ושום; לטגן 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
אפונה גויה®
3
מוסיפים את תשעת המרכיבים הבאים; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25-30 דקות או עד שנוזל נספג והאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
4
מערבבים פנימה את לבבות הארטישוק, העגבניות, האפונה והתירס; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים