קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות56
מגזין

פאייה סלמון בגריל חבילות רדיד

פאייה סלמון בגריל חבילות רדיד
מתכון סלמון בגריל פאייה לסכל חבילות מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 612 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום העצמאות. אם יש לך עגבניות שזיף, אורז חום מיידי, חוטי זעפרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סלמון חמאת עשבי תיבול ואספרגוס לסכל חבילות, סלמון פרמזן לימון & אספרגוס לסכל חבילות, ו המבורגר בגריל וחבילות נייר ירקות.

הוראות

1
להשרות זעפרן ב 2 כפיות מים חמים; להפריש 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
כדי להפוך את מרינדה סלמון, בקערה קטנה, מערבבים בצל, שום, מיץ לימון, 2 כפות שמן, פפריקה, מלח ופלפל. ב 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, לארגן סלמון; מרינדה כפית על סלמון, הופך מעיל שווה. כיסוי; להכניס למקרר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
חותכים 8 (18x12 אינץ') גיליונות של רדיד כבד. גריז עם הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
הוסף מים למרק כדי למדוד כמות מים קרא על חבילת אורז עבור 8 מנות. הפוך 8 מנות אורז לפי ההוראות על החבילה, באמצעות מרק תערובת מים עבור המים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
בינתיים, לחתוך נקניקיות במחצית לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
6
חותכים לרוחב לפרוסות דקות; מערבבים לאורז יחד עם עגבניות, פלפלים וחוטי זעפרן עם השריית נוזלים. השתמש במזלג לערבב מרכיבים זעפרן נפרד.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
תערובת 1 כוס אורז נדיבה תל על מרכז כל פיסת נייר. למעלה עם פילה סלמון 1, וטפטוף עם כפית של מרינדה. כפית כל המרינדה שנותרה על פילה. להעלות צדדים ארוכים של נייר יחד כך הקצוות נפגשים. חותם קצוות, ביצוע קפלים 1/2 אינץ חזק; לקפל שוב, המאפשר מקום למחזור חום והתרחבות. מקפלים צדדים אחרים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
גז חום או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
מניחים מנות על גריל על אש נמוכה, המאפשר מקום סביב מנות למחזור. כיסוי גריל; לבשל 10 דקות עבור סלמון כי הוא אטום עם מרכז ורוד עמוק, או על 15 דקות עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
שימו חבילות על צלחות. בזהירות להתפתח לסכל הרחק מהפנים.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
מפזרים כל מנה עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.