פאייה סלמון לאפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאייה סלמון לאפות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 446 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, מרק עוף, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו פאייה סלמון בגריל חבילות רדיד, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול.
מניחים אורז, בצל, פלפל, קליפת לימון, 1/2 כפית מלח ואת זעפרן בתבנית אפייה.
מחממים מרק עוף לרתיחה. מערבבים מרק לתוך תערובת אורז. לסדר פרוסות נקניק על אורז. מכסים בנייר כסף.
מסדרים סלמון על אורז; פילה מברשת עם שמן צמחי.
מפזרים 1/4 הנותרים מלח כפית.
אופים חשוף 20 עד 25 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, אורז רך מרק נספג.