פאייה על הגריל
מתכון Paellan על הגריל יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בסביבה 1 שעה ו -45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לכם שום, חומץ יין שרי, כורכום הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. מתכונים דומים: פאלן על הגריל, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו פאלן בין היתר-Paellan entre-autres.
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי המרינדה זעפרן. בזכוכית או צלחת פלסטיק או שקית פלסטיק לאחסון מזון, מניחים את כל מרכיבי הפאייה למעט אורז.
יוצקים מרינדה על תערובת; מערבבים למעיל. כיסוי צלחת או חותם תיק ומקרר 1 שעה.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
הסר תערובת עוף ממרינדה; מרינדה מילואים.
מניחים תערובת עוף בסל גריל.
תערובת עוף מכסה וגריל 4 סנטימטרים מחום בינוני 20 עד 25 דקות, ערבוב וצחצוח עם המרינדה מדי פעם, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
מגישים תערובת עוף עם אורז.