קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

פאייה עם פירות ים, עוף וצ'וריסו

פאייה עם פירות ים, עוף וצ'וריסו
פאייה עם פירות ים, עוף, צ'וריסו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך עגבניות משומר, שרימפס ג'מבו, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פאייה מאכלי ים ועוף עם צ'וריסו, פאייה פירות ים וצ'וריסו, ו פאייה פירות ים וצ'וריסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את חתיכות העוף וללטף אותם יבש.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
2
מערבבים את אורגנו ופפריקה עם קצת מלח ופלפל בקערה קטנה. לשפשף את תערובת התבלינים על כל חתיכות העוף; לרבד במשך 30 דקות, כך שהטעם יכול לשקוע קצת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים את שמן הזית במחבת פאייה או במחבת רדודה רחבה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מניחים את העוף במחבת, העור בצד למטה וחום מכל הצדדים, פונה עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הצ ' וריסו וממשיכים לבשל עד שהשמן יהיה בצבע אדום תוסס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
הסר את העוף והנקניקיות לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
להחזיר את המחבת לתנור ולהוריד את החום בינוני. הפוך sofrito על ידי לטגן את השום, בצל, ועגבניות; לבשל עד תערובת caramelizes קצת ואת הטעמים להתיך; העונה עם מלח ופלפל. מקפלים את האורז, ערבוב כדי לצפות את הדגנים. מערבבים את הזעפרן לתוך האורז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
זעפרןזעפרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
יוצקים את המים ומבשלים במשך 10 דקות, בעדינות להזיז את המחבת סביב כך האורז מבשל באופן שווה סופג את הנוזל. אין לכסות או כל הזמן לערבב כמו ריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את השרימפס, לובסטר, צדפות, העוף השמור וצ ' וריסו. תן פאייה כמה אדונים טובים לתחוב את כל החלקים ופשוט לתת לו להתבשל, בלי לערבב, עד האורז הוא אל דנטה, על 15 דקות. לפזר את האפונה על גבי ולהמשיך לבשל במשך 5 דקות, עד הפאייה נראית רכה ולחה. הפאייה האידיאלית יש תחתית אורז קלוי בשם socarrat. אפשר לנוח, את החום במשך 5 דקות, ומקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
10
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון