המתכון פירות ים פאייה יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 2 שעות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 571 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, אפונה, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה פירות ים, ו פאייה פירות ים.
הוראות
1
עור ועצמות הליבוט, ואז לחתוך לקוביות l-inch. שמור את השאריות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
2 בצל ירוק טחון
2
מפזרים את חתיכות הליבוט עם מלח גס ולתת לשבת עד מוכן לשימוש. Shell השרימפס ולהזמין את הפגזים. בסיר גדול מקום 7 כוסות מים, קליפות שרימפס שמורות, שאריות הליבוט, whiting, עלה דפנה, טימין, גבעולי פטרוזיליה, מלח, ואת הבצל הקלוף. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים 1 שעה. מסננים ושומרים 6 כוסות של מרק. פתית את whiting, הסרת העור והעצמות, ולהוסיף את הדג הזה למרק.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
הליבוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
Whiting
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מחממים את השמן במחבת פאייה ממתכת עם בסיס של 15 אינץ ' ומטגנים את השרימפס והלובסטר עד שהם הופכים לורודים (משאירים את הלובסטר קצת יותר ארוך מהשרימפס).
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר.
5
מוסיפים את חתיכות ההליבוט למחבת ומטגנים דקה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר. בשמן שנותר, לטגן את הטבעות דיונון במהירות, ולאחר מכן להוסיף את הבצל קצוץ ומבשלים עד שהוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
דיונון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את העגבניה ומבשלים דקה או שתיים עד שרוב נוזל העגבניה התאדה. מערבבים היטב את האורז ואת המעיל עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
יוצקים את מרק הדגים השמורים, רותחים חם, אפונה, זעפרן, ומלח. מרתיחים, נחשפים וערבוב מדי פעם, כ -10 דקות, או עד שהאורז הוא כבר לא מרקי אבל כמה נוזלים נשאר.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מוסיפים את השום המרוסק ומערבבים בחסילון, את חתיכות ההליבוט ואת רצועות הפימיאנטו. מסדרים את הלובסטר למעלה ודוחפים את המולים לאורז.
מרכיבים שתצטרך
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
הליבוט
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ספגטי מיובש בקופסה
1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
10
מניחים בתנור 325 F, חשוף, במשך 15-20 דקות, או עד הנוזל נספג אבל האורז לא ממש נעשה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר, לכסות בקלילות עם נייר, ולתת לשבת 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
מפזרים פטרוזיליה ומקשטים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
13
מגישים עם סלט ירוק ויין לבן צונן כמו Marqus de Riscal.