פאייה רכיכה עם פרגולן היא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 801 קלוריות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו את שמן זית, monkfish, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: פאייה רכיכה (Paella De Marisco) מ 'ספרד, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו פאלן בין היתר-Paellan entre-autres.
הוראות
1
בסיר בינוני, להביא את מלאי הדגים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
להעביר 1 כוס של נוזל בישול חם כוס מדידה להתפורר זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
3
מוסיפים את פולי fava למניה הנותרת ומבשלים על חום מתון עד ירוק בהיר, על 1 דקה. באמצעות כף מחוררת, להעביר את favas לצלחת. לסחוט את השעועית מתוך עורם החיצוני הקשה. מכסים את המניה הנותרת; להתחמם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פול
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את פרגולה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מצופה היטב בשמן, על 2 דקות.
מוסיפים את הצדפות, מולים ו 1 כוס של המניה החמה ומערבבים כל הזמן עד רכיכה להתחיל לפתוח, על 4 דקות; להשליך כל צדפות או מולים שאינם פותחים.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
ספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
8
מוסיף את השרי ומבשל עד מופחת בחצי, כ -3 דקות. מערבבים את פול, פלפלים אדומים וירוקים פרוסים, עגבניות שזיפים, עגבניות מיובשות, טימין, עלי דפנה ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
עגבניות מיובשות מצנצנת
עגבניות שזיף
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
פול
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 כוסות שיני שום
9
מוסיפים את 2 כוסות הדגים החמים ואת מלאי הזעפרן החדורים לפרגולה. מנמיכים את החום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פרגולה הוא רק רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
פרגולה
זעפרן
10
מוסיפים את השרימפס, הדיונון ודגי הנזיר לפרגולה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב כמה פעמים, עד פירות הים הוא רק מבושל דרך, כ 5 דקות. השליכו את עלי המפרץ ואת הקורנית ואת זרזירי הרוזמרין. מערבבים בשמיר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן