קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

פאייה של דייגים

פאייה של דייגים
הפאייה של הדייגים היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מולים, דיונונים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה מובא לך על ידי cookstr.com. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 87%. מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאלן בין היתר-Paellan entre-autres, ו פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא 5 כוסות מים לרתיחה ולהוסיף את הצדפות וקורט של מלח. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להסיר מהחום ולהניח בצד, מכוסה, משאיר את הצדפות במים. (להיפטר מכל זה לא לפתוח.)
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
מיםמים
3
בינתיים, לשים את המולים במחבת קטנה, להוסיף 1/3 כוס המים, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשל, חשוף, עד שכל המולים נפתחו, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להסיר מהחום ולהניח בצד, מכוסה. לא לנקז. (להיפטר מכל זה לא לפתוח.)
5
לתבל את הדגים בנדיבות עם מלח ופלפל. במחבת פאייה 16 עד 18 אינץ', מחממים את השמן על חום בינוני. כאשר השמן מתחיל להבהב, לדלות את הדגים, חתיכה אחר חתיכה, בקמח ולאחר מכן לבשל בקבוצות, מפנה רק פעם אחת, עד הזהב בצד החיצוני ופשוט מבושל באמצע.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
העברה למגש.
7
הסר כל מוצקים שנותרו בשמן עם skimmer או כף מחורץ ולאחר מכן להכין את sofrito באותה מחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
SkimmerSkimmer
מחבתמחבת
8
מוסיפים את פלפל, ומבשלים, על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתחיל חום ולהיות ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
9
הוסף את דיונון ומבשל עד הלחות שלה כבר גורש, על עוד 5 דקות, תוך ערבוב כל הזמן גירוד כל דבר שנדבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דיונוניםדיונונים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד, על 2 דקות בכל צד. מנמיכים את החום בינוני נמוך, מוסיפים את השום, העגבניות, ו 2 צובטים של מלח, ומבשלים, ערבוב מעת לעת, עד העגבניות כהה לגוון עמוק יותר של אדום ואת sofrito הוא דביק, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
שרימפסשרימפס
מלחמלח
11
בינתיים, מסננים את המרק מן הצדפות ושומרים אותו. השליכו פגז אחד (הריק) מכל צדפה, והניחו בצד את השאר.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
צדפותצדפות
12
כאשר sofrito מוכן, מפזרים פימנט וזעפרן, לתת את הטעמים להתמזג במשך כמה שניות תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
13
הוסף 4 כוסות של מרק הצדפות השמורות בתוספת 3 כוסות מים הנותרים, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. טעם למלח ולהתאים את התיבול לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
מרקמרק
מיםמים
מלחמלח
14
מפזרים את האורז. עם כף עץ, לבדוק את המחבת כדי לוודא את האורז מופץ באופן שווה. אל תערבבי שוב.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
15
הנח את חתיכות הדגים למעלה ולאחר מכן את השרימפס. לבשל, חשוף, במשך 10 דקות מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
דגיםדגים
16
הפחת את החום לנמוך ומבשל במשך 8 דקות נוספות, או עד שהנוזל נספג והאורז הוא אל פונטו, עם רק ביס אליו.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
17
הסר את הפאייה מהחום, לכסות עם מגבות נייר, ולתת לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
18
מאמר var
19
Type_27_data = {};
20
מאמר
21
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.