ייתכן שפאן דה-יוקה הוא רק המתאבן שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 20 . גשו לסופר וקנו מלח כשר, קסו פרסקו, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Bolitas de Yuca y Queso (כדורי Yuca ממולאים בגבינה), Buñuelos de Yuca y Queso (יוקאן וגבינה Fritters), ו לחם Yuca קולומביאני (פאן דה Yuca) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 191°. משמנים קלות גיליון אפייה או קו אותו בנייר קלף.
מערבבים את הקמח, הגבינה, הביצה, אבקת האפייה, החלב, החמאה, המלח והסוכר בקערה ולשים אותם יחד עד מעורבב היטב וחלק למדי. טופס את הבצק לתוך כ 20 כדורים עגולים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים את הלחמניות על תבנית האפייה במשך 20 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מגישים חמים. כדי לחמם, לכסות את הלחם באופן רופף עם רדיד אלומיניום וחום במשך 6 עד 8 דקות בתנור 93°.