פאניני עוף באפלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאניני עוף באפלו. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם לחם שאור, מכרזי חזה עוף, מיונז קנולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. נסו פאניני עוף באפלו, פאניני עוף באפלו, ו פאניני עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
Broiler Preheat; מחבת broiler מעיל עם ספריי בישול.
שלב 2 כפות רוטב ועוף בקערה בינונית, זורק למעיל. מסדרים עוף בשכבה אחת על מחבת broiler; מטגן 4 דקות בכל צד או עד שנעשה.
מניחים עוף בקערה; לזרוק עם הנותרים 2 כפות רוטב.
מורחים 3 כפות תערובת גבינה על כל אחד 4 פרוסות לחם; העליון כל אחד עם רבע עוף מבושל 1 פרוסת לחם.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול. סדר 2 כריכים במחבת.
מניחים מחבת ברזל יצוק או כבד על גבי כריכים; לחץ בעדינות. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד הלחם קלוי (להשאיר מחבת על כריכים בזמן שהם מבשלים). חזור על הליך עם הנותרים 2 כריכים.