פארו בסגנון מרק בצל
פארו בסגנון מרק בצל עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, ברנדי, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 5 היה אומר שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. נסו זופה די פארו (מרק פארו איטלקי), מרק בצל בסגנון איטלקי, ו מרק בצל, אמיליה בסגנון: ציפולטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים תוך ערבוב עד לריכוך כ -5 דקות.
מוסיפים את הברנדי ומבשלים עד להתאדות, כ -2 דקות.
מוסיפים את הפארו, רוטב ווסטרשייר, 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל; מבשלים, תוך ערבוב, עד שהפארו מצופה, 2 דקות. מערבבים פנימה את מרק העוף, 1 1/2 כוסות מים, עלה הדפנה וקליפת הפרמזן. מביאים לרתיחה ואז מערבבים פנימה את הפרמזן המגורד.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה של 1 1/2 ליטר, מכסים בנייר כסף ואופים עד שרוב הנוזל נספג והפארו רך, כ-40 דקות.
מוציאים מהתנור; השליך את עלה הדפנה וקליפת הפרמזן. ממשיכים לאפות, ללא כיסוי, עד שכל הנוזל נספג, כ -5 דקות נוספות.
מפזרים את הגרוייר המגורד; הפעל את הברוילר וצלה עד להמסה וחום זהוב בכתמים, בערך 1 דקה. למעלה עם הפטרוזיליה.