פארו, רדיקיו וסלט סלק קלוי
סלט פארו, רדיקיו וסלק קלוי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ יין, שמן צמחי, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פארו, רדיקיו וסלט סלק קלוי, סלט סלק וצנוניות קלוי, ו סלט ארוגולה סלק צלוי פארו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מסדרים סלק insingle שכבה 8 x 8 x 2 אינץ ' אפייה צלחת.
טפטוף עם שמן צמחי. מכסים עם foiland צלי עד סלק רך, על 45minutes. מגניב. לקצץ סלק; לקלף. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מבשלים פארו בסיר גדולשל מים מלוחים עד רך, stirringoccasionally, כ 20 דקות.
העברה לקערה גדולה. מערבבים 2 כפות שמן זית, 1 כף חומץ, garlicinto חם farro. מגניב לטמפרטורת החדר.
חותכים כל סלק ל 6 עד 8 טריזים.
Addbeets, radicchio, בצל, פטרוזיליה כדי פארו;לזרוק לשלב באופן שווה. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
להקציף 2 כפות שמן זית ו 3tablespoons חומץ בקערה קטנה.
להוסיף גבינת פטה; לזרוק מעיל.
כל סוג של סלק (אדום,זהב, אדום-לבן-פסים קיוג ' ה)יהיה נהדר בסלט זה. כדי למנוע ידיים מוכתמות, ללבוש כפפות פלסטיק כאשרפילינג סלק בצבע כהה.
מתכון זה קורא לסמיפארלפארו, גרסה של התבואה שאיננה דורשת השריה לפני הבישול.אם אתה משתמש בפארו רגיל, הקפד planahead. זה יהיה צורך להשרות לילה. Farrois זמין בחנויות מזון מיוחדות, טבעיחנויות מזון, ושווקים איטלקיים.