פג'יטאס סטייק בגריל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פאג'יטאס סטייק בגריל. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. לכו לחנות ואספו שמנת, סטייק אגף בקר, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 59%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פג'יטאס סטייק בגריל, פג'יטאס סטייק בגריל, ו פג'יטאס סטייק בגריל.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת מוסיפים בקר. בפלסטיק גדול אחר הניתן לסגירה חוזרת, מוסיפים את הבצל והפלפל הירוק.
בקערה גדולה קטנה שלבו את הצ ' ילי, מיץ הלימון, החומץ, השמן, השום, רוטב ווסטרשייר, אורגנו, מלח ופלפל.
יוצקים 1-1 / 2 כוסות על בשר.
יוצקים את המרינדה שנותרה על ירקות. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מסננים בשר וירקות, משליכים את המרינדה. סטייק גריל, מכוסה, על אש בינונית-חמה למשך 10 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; עשוי היטב, 170 ת').
בינתיים חותכים שתי חתיכות נייר כסף כבד ל -18 אינץ'. 12 אינץ'. מלבנים. עוטפים טורטיות בחתיכה אחת וירקות בשנייה; חותם נייר כסף בחוזקה. גריל, מכוסה, על אש עקיפה במשך 5-7 דקות, הופך מדי פעם.
חותכים סטייק ל-1/8 אינץ'. פרוסות על פני התבואה; מניחים על טורטיות. למעלה עם ירקות להתגלגל.
מגישים עם אבוקדו ושמנת חמוצה אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז פוזי הנוצץ הם הבחירות המובילות שלי לפאג ' יטאס. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. סוס הבר פינו נואר חסר מעצורים עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן]()
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
לפינו נואר הבלתי מרוסן הזה יש ניחוחות נדיבים של דובדבנים, אוכמניות ווניל עםתווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות של בשר בקר מבושל, פטריות פורטובלו בגריל או חלצי חזיר צלוי עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר נחמדבמשך חמש השנים הבאות.