פודינג אגסים: בודינו די פרה
פודינג אגסים: בודינו די פרה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 246 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חמאה, פירורי לחם, קינמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו אגס פלאן (פלאן דה פרה), קסדילה אגס (קסדילה דה פרה), ו פודינג ריקוטה: בודינו די ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מקציפים את החלמונים עם הסוכר והקינמון, ואז מקפלים פנימה את האגסים המגוררים וגרידת הלימון.
מקציפים את החלבונים לפסגות נוקשות, ומקפלים אותם לתערובת הפירות. חמאה תבנית פודינג או תבנית קיש ומפזרים פירורי לחם. הופכים את תערובת הפירות לתבנית ומיישרים בעזרת מרית.
מניחים את התבנית באמבט מים ואופים 20 דקות, ומגישים קריר או קר.