פודינג אוכמניות קיץ
פודינג אוכמניות קיץ יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מספק כ 6 מנות . אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו פודינג קיץ תות ואוכמניות, פודינג קיץ, ו פודינג קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
לקטוף מעל האוכמניות ולהסיר את הגבעולים. שוטפים היטב, מניחים בסיר גדול כבד, ומערבבים 1/4 כוס מים והסוכר. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשופים, עד פירות יער הם מעט מתרכך ואת המיצים משוחררים, כ 10 דקות. מערבבים בעדינות מעת לעת.
הסר מהחום, להתקרר מעט, ומערבבים את מיץ הלימון.
מורחים את החמאה על פרוסות הלחם ומפזרים את הקינמון. בשורה התחתונה של 8 1/2 על 4 1/2 על 2 1/2 אינץ מחבת כיכר עם כמה פרוסות הלחם, זמירה כדי ליצור התאמה הדוקה.
מורחים 1/3 של פירות יער ומיץ באופן שווה על הלחם. חזור לעשות 3 שכבות בסך הכל.
מקררים למשך 6 עד 8 שעות. כף על צלחות לשרת עם גלידת וניל או קצפת.