פודינג אורז
פודינג אורז עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 533 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -15 דקות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם חמאה, צימוקים, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 22%. נשאר אורז? להכין פודינג אורז, נשאר אורז? להכין פודינג אורז, ו פודינג אורז חום דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
ב-1-1 / 2-קאט. סיר איטי, לשלב את תשעת המרכיבים הראשונים. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 2 שעות; מערבבים. מכסים ומבשלים 1-2 שעות יותר או עד שהאורז רך.
מעבירים לקערה קטנה; מגניב. מקררים עד לצינון.
רגע לפני ההגשה מקפלים פנימה קצפת. אם רוצים, מקשטים בקצפת נוספת וקינמון.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לפודינג אורז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "