פודינג אורז קרמי עם שזיפים מבושלים
גשו לסופר וקנו סוכר גלגלית, שמנת כפולה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פודינג אורז קרמי, פודינג אורז קרמי, ו פודינג אורז קרמי.
הוראות
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
מביאים את הנמל והיין לרתיחה במחבת, עם הקינמון וכוכב אניס. להפחית בחצי, ולאחר מכן להוסיף את הדבש, גרידת תפוזים ומיץ.
יוצקים את הנוזל על חצאי שזיפים בדיל צלוי, מכסים בקלף אפייה רטוב ולוקחים בעדינות לתנור במשך 30 דקות עד שהוא רך אך לא מתפוצץ. אפשר להתקרר בנוזל, להסיר בעדינות את העורות אם אתה רוצה, אבל זה לא הכרחי.
בינתיים, תכין את פודינג האורז.
שים את החלב, שמנת, תרמיל וניל, מקל קינמון וסוכר במחבת. מביאים לרתיחה, ואז להסיר מהחום ולהשאיר להחדיר במשך 1 דקות.
מניחים מחבת בחזרה על החום, לשפוך את האורז ומערבבים. מבשלים במשך 40 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהאורז רך.
הסר מהחום ולשמור על חום. כאשר מוכן לשרת, להסיר תרמיל וניל וקינמון. מערבבים את החמאה ואת mascarpone. כפית לתוך כוסות קפה גדולות או קערות העליון עם כמה שזיפים מבושלים.