פודינג אפרסק חלב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג אפרסק חמאה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 482 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלב חמאה, סודה לשתיה, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם חלב אפרסק עם רוטב קרמל, גלידת אפרסק חמאה, ו גלידת חלב אפרסק.
הוראות
לנפות יחד הראשון 7 מרכיבים; לנפות שוב.
לעבד אפרסקים קצוצים במעבד מזון או בלנדר עד חלקה. (תשואה צריכה להיות 2 מחית כוסות.) Stir in buttermilk.
מקציפים חמאה וסוכר במהירות גבוהה עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד רכות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת אפרסק ומכים עד מעורבב היטב.
שכבה אפרסקים פרוסים במחבת 13 - x 9 אינץ משומן.
מקפלים תערובת קמח לתערובת חמאה.
יוצקים את הבלילה מעל אפרסקים פרוסים במחבת.
מניחים מחבת במחבת צלייה גדולה, ומוסיפים מים רותחים למחבת צלייה לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד סט. (פודינג עדיין יהיה לח.)
מגישים חם או קר עם גלידה.