פודינג בננה טבעוני בסגנון דרומי
פודינג בננה טבעוני בסגנון דרומי הוא חלב חינם קינוח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 568 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב אורז, מלח, קמח טפיוקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו פודינג לחם בסגנון דרומי, רוטב לחם תירס טבעוני בסגנון דרומי, ו פודינג בננה דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את הוניל לזה ומניחים בצד.חותכים את הבננה הנותרת לדיסקים קטנים ומניחים בצד.חותכים כל אחת מעוגיות snickerdoodle במחצית כך שיש לך שני עיגולים קטנים עבור כל עוגייה. הגדר aside.In סיר נירוסטה, למדוד את הטפיוקה. לאט לאט לטאטא את חלב האורז, כך שאין גושים טופס.
מוסיפים את המלח והשמן.הפעל את החום על התנור ולחמם את תערובת טפיוקה ואורז, לטאטא כפי שהוא מתחיל להתחמם. כשזה מגיע לרתיחה, זה יהיה ליצור משחה עבה – ודא שאתה לטאטא במהלך חלק זה של הבישול או תקבל גושים גדולים.ברגע שזה הגיע לרתיחה, להקציף במשך 30 שניות ולהסיר מהחום. מיד מערבבים את הבננות הפירה ואת סירופ אגבה עד רק שולבו לתוך הטפיוקה - לא ovestir.בעוד התערובת מתקררת, להתחיל להרכיב את הפודינג. בשש מנות גלידה קטנות או תבשיל קטן בגודל, מניחים את עוגיות Snickerdoodle ופרוסות בננה (ראה הערות להלן).להכניס למקרר עד שיתקרר. הפודינג לא יהיה קשה, אבל יהיה רך וקרם. זה צריך להיעשות באותו יום הוא מוגש, אבל זה יחזיק מעמד במשך כמה ימים במיכל מכוסה במקרר.