פודינג בננה רזה
המתכון פודינג בננה רזה יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 8 שעות ו-20 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בננה נוספת, עוגיות וופל וניל, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג בננה רזה, פודינג בננה רזה, ו עוגות פודינג שוקולד רזה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להכות חלב ופודינג לערבב עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורב היטב; לנצח יוגורט. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מניחים 24 וופלים וניל בשכבה אחת בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר). כפית חצי מתערובת הפודינג על הוופלים.
מניחים 6 בננות פרוסות על תערובת פודינג. כפית שנותרה תערובת פודינג על בננות. סדר וופלים וניל 24 הנותרים מעל גבי פודינג.
כיסוי; להכניס למקרר לפחות 3 שעות אבל לא יותר מ 8 שעות. ממש לפני ההגשה, מקשטים עם פרוסות בננה נוספות.